Midsommar 2015

Dagen innan midsommarafton låg jag åter i feber och frossa pg av mjölkstas. Underbart. Båda brösten var påverkade och gjorde ont. Det var bara att amma amma & amma hela dagen för att lätta på det. Va lite oklart om hur midsommar skulle firas då jag inte visste om jag skulle orka åka till landet med feber och frossa. Men så blev jag bättre & vi åkte till landet. Synd vädret inte va så värst bra.

Vi åt gott. Gick ner till ängen. Sonen fick åka skrinda med kusinen, traktor, köpa lotter & sen började det små regna så vi gick tbx till huset. Men det blev en mysig dag trots dåligt väder!


  

Blev uppvaktade av svärföräldrarna och svågern med svägerska. Super gulligt av dom! Massa fint till lillan. Tack!


Kom hem rätt sent med trötta barn. Lillan som sov hela vägen va sen inte sugen att sova & väldigt hungrig så det blev knappt någon sömn den natten. Hua man blir inte tålmodig när man inte fått sova. Gud va känslig man blir. Så gårdagen den skulle jag kunna radera då det mest bara var trötthet, irritation & tjaffs i luften. Sonen börjar agera ut sin frustration över att inte vara ensam barn längre. Det tar på krafterna!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s