3 veckor

Igår söndag va det 3 veckor sedan vår lilla tjej kom till oss. Wow, snart har det gått en månad. Känns som den gått snabbare denna gång än sist med sonen. Jag är ju inte nån anhängare av spädbarnstiden men jag försöker verkligen njuta av det så gott jag kan. Amningen verkar vara på banan nu, tack och lov. Storebror gillar att leka och pussa på sin lillasyster & jag har försökt komma in i livet som tvåbarnsmor. Det är inte lätt när man är ensam med dom båda, men det går. Man får ha en stor dos tålamod. 

Hon är en kräkbebis precis som storebror. Dock kräks hon nog mer än honom. Rejäla kaskader ibland. Men hon är också glupsk så är nog därför.

Förra veckan fick vi jobbigt besked som verkligen var som en jordbävning i familjen. Tog sen hela veckan i väntan på mer besked och på fredag blev det mycket positiva besked som lixom fick en att dra ett lättnads suck och tacka högre makterna för en sån bra utgång på sån mörk grej. Finns inget viktigare än att alla är friska i familjen! Den saken är helt säker! 

Denna vecka är makens första semestervecka och högtid att börja packa! Vi flyttar nästa vecka så det är verkligen dags. Känns fortfarande overkligt. Åh snart har vi 92,5 kvm att röra oss på. Hela 21 mer än vad vi har idag. Längtar massor!! 

Tack o lov är man inte helt förslappad rent intelektuellt ännu då jag märkte att vår bankkontakt skickat helt fel lånehandlingar för oss att skriva på. Tur man är på hugget. Ringde och bad skick nya då vi inte alls skulle ha så höga lån som han räknat på. Han hade helt missat att vi ska lägga in pengar i lägenheten o inte ta allt som lån. Banker vill väl bara att man ska va skyldig dom mer… 

Aja det blev en liten uppdatering från mig.

Här är även en bild på oss från idag. Svettig, osminkad. Lagade middag, höll koll på busig storebror som studsade runt som en studsboll här hemma & hittade på bus och höll den lilla damen nöjd samtidigt. Man lär sig. 

  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s