Det går undan!

Tiden flyger. Varje gång jag sätter mig ner för att skriva kommer det annat ivägen och jag släpper telefonen. Men nu ska jag försöka skriva ner några rader. Sommaren drar iväg, veckorna går och det är knappt man kan säga det är sommar. Regnar och känns mer som en varm höst. Men hoppas på några soliga dagar innan riktiga hösten kommer! Två barn, flytt och allt va det innebär stoppar inte oss från att ta vara på dagarna. 

Vi har varit på Furuvik, åkt på dagskryssning till Åland, sonen har haft utflykter till Drottningholm, Junibacken, ut till farmor & farfar för båtfärd och fiske m.m. Lillan får fint följa med i babybjörnen. 🙂 

   
 
Några bilder från Furuvik bjuder jag på här. Kryssningen gick över förväntan. Lillan sov i princip igenom hela vistelsen. Vaknade för mat ett par ggr och lite vaken tid men sen somnade hon om. Jag frossade i goda sommarsallader och godsaker från buffén och njöt av varie tugga! Mums så god maten var. Köpte lite nagelack från Essie från taxfreen också.

   
 
Försökt gå promenader dom dagar jag haft möjlighet och passat på och rört mig. Det är en del kilon kvar att göra sig av med från graviditeten och fogarna börjar kännas som vanligt så försöker ta vara på makens närvaro hemma. Tagit massa fina bilder på mina promenader. 

   
    
   
Sån går dagarna. Lill sparven (dottern) växer och börjar bli lite mer uppmärksam på sin omgivning. Vi har också fått se ett par leenden som dykt upp ungf när hon var 4 veckor. 

Igår föddes också min kusins lilla dotter Sofia. Stor tjej på 55 cm dock inte så tung för sin längd då hon vägde 3720 gram. Härligt med barn i samma ålder! 

Nåja en liten uppdatering från mig mitt i sommarn! Hoppas på mer sol framöver! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s