Ingen tid…

Ja, vad ska jag säga? Jag har inte mycket tid till övers för att blogga! Den saken är helt säker. Glömt bort bloggen helt. Men så är det. Snart är sommaren slut och fan vilken risig sommar det varit. Det mesta har regnat bort precis som i låten Sommartider. Solen skiner sällan känns som det varit höst hela juli! Det är iofs kanske bra med tanken på att vi har en spädis hemma. Hon skulle nog inte vilja ha det varmare än vad det är. 

Det är inte mycket fritid man har med två barn. Lillan är för närvarande mitt i en fas så det gnälls o skriks mest hela tiden. Det är verkligen påfrestande för hjärnan. Men tar det mycket coolare denna gången än med sonen. Spelar ingen roll om man vaggar, vyssar eller inte gör det hon är gnällig ändå så ja man kan inte göra så mycket. Som tur är brukar dom växa bort från det. Tur man vet det nu. 

W däremot är hur kul som helst nu. Pratar konstant! Så roliga grejer det kommer ur honom. Ordförådet är helt otroligt! Tror dom kommer reagera på föris när han ska komma tillbaka över hur mycket han nu pratar. Verkligen i meningar. 

Har också suttit och planerat en present till mig själv på 30års dagen. Nu är det färdigt men upptog en del av min tid med letande och planerande. 

Förresten har vi denna veckan påbörjar med LCHF kost. För min del liberal sådan då jag ammar men mannen kör striktare. Jag tog mig också ut till gymmet idag, vilker var ett stort steg! Hehe ska försöka gå på nåt pass då & då också. 🙂 Längtar tills lillan blir större så vi kan gå och träna på mammaträningen. 

Aja nu ska jag släcka ner och sova! God natt!

  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s