En ofrivillig paus

Jag har tagit en något ofrivillig paus från bloggen. Det är väl mest det faktum att jag inte hinner med och att jag faktiskt inte gör himla mycket intressant som bidrar till att jag inte skriver. Lillan är krävande. Hon är sin brors syster helt klart. Samma röstkapacitet som storebror och gnäller/skriker väldigt mycket om dagarna. Jag hatade denna tid med sonen han var omöjlig att vara med, ständigt missnöjd och gnällig, skrek i timmar varje dag. Lite samma sak är det nu. Man får helt enkelt härda ut denna tid. Snart är hon mer vaken och inte i sin värld som hon är nu. Snart lättar det. Hon blir 2 månader på torsdag så tiden går helt klart. Det var runt 3-4 månader jag tyckte det lättade med sonen så jag hoppas att ljuset finns där på andra sidan av tunneln.

Det som är skillnad nu mot då är ju att man har W som behöver sin mamma så man kan egentligen inte helt ge sig hän till att bli nerstämd av att lillasyster är skrikig, jag vill inte vara en ledsen mamma, jag försöker verkligen hålla humöret uppe när W är hemma så han får sin dos av sin mamma. Älskade unge som han pratar nu, och så smart han är helt otroligt grejer som han kläcker ur sig ibland. Han kan så otroligt mycket den lilla människan. Ska J också bli så där, glad och pratig liten tjej? Det är vad jag försöker påminna mig om, att dom växer ju faktiskt så fort!

Nåja jag hinner ialf se en del filmer emellan amning, skrik och vaggande av dottern. Sitter ofta på pilatesbollen gungandes och ser på filmer. Då är lilla damen relativt nöjd.

Aja, det var ialf en liten uppdatering från mig. När lillan blivit 2 mån ska jag skriva en liten sammanfattning om henne. Nytt lösen kommer gälla kring henne. Så den som vill läsa får ge sig till känna, så jag vet exakt vilka som läser.

Just ja. Maken och jag är inne på LCHF diet nu. Båda tillsammans. Det är en första gång för oss. Ingen socker och godis, eller mjöl och annat nu ett tag. Jag äter lite kolhydrater i form av bulgur då jag helammar men annars är det rätt så lätt att köra. 2 kg ner första veckan, men mycket kvar att få ner så vi skyndar långsamt. 14 kg borta sen förlossningen men ungf lika många kvar att gå ner.

Annonser

4 reaktioner på ”En ofrivillig paus

 1. Skönt att komma igång med kosten 🙂 Jag kom in i det i två veckor & nu puts väck. Äter onödiga saker, lagar inga matlådor. Blä, trivs inte med det här. Dags att ta tag i det!

  Ett litet önskemål från min sida är om du kan lägga in kommentarsfältet i enskilt inlägg. Följer dig på Bloglovin & då måste man klicka sig vidare för att kommentera, vet själv att jag kommenterar oftare när det är precis under inlägget! KRAM

  Gilla

 2. Skönt att komma igång med kosten 🙂 Jag kom in i det i två veckor & nu puts väck. Äter onödiga saker, lagar inga matlådor. Blä, trivs inte med det här. Dags att ta tag i det!

  Ett litet önskemål från min sida är om du kan lägga in kommentarsfältet i enskilt inlägg. Följer dig på Bloglovin & då måste man klicka sig vidare för att kommentera, vet själv att jag kommenterar oftare när det är precis under inlägget! KRAM

  Gilla

 3. Ja bebistiden är egentligen ganska jobbig, fast nu när jag tänker efter så kommer jag bara ihåg det mysiga!Tur man glömmer fort haha! Jag kunde inte äta Lchf, då försvann min mjölk. Man åt ju väldigt gott och mycket, så det var ju typiskt. Om du vill gå över till GI sen så är min bibel GI in the city, herregud så mycket gott! Vi äter från recept flera gånger i veckan! Hur går det i nya lägenheten då? Trivs ni? Kram

  Gilla

 4. Ja bebistiden är egentligen ganska jobbig, fast nu när jag tänker efter så kommer jag bara ihåg det mysiga!Tur man glömmer fort haha! Jag kunde inte äta Lchf, då försvann min mjölk. Man åt ju väldigt gott och mycket, så det var ju typiskt. Om du vill gå över till GI sen så är min bibel GI in the city, herregud så mycket gott! Vi äter från recept flera gånger i veckan! Hur går det i nya lägenheten då? Trivs ni? Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s