Glassigt!

Här om dagen köpte jag en glassmaskin. Har undrat länge om hur det är att göra egen glass. Nu vet jag! Ha! Kommer bli en hel del glass framöver går ju att variera i en oändlighet. Idag fixade jag kokosglass sötad med sötströ (alltså inte socker). Den blev himla god. Inte särskilt söt då jag inte använde så mkt av sötströn utan satsade mer på kokossmaken. Mums. Jag är sån junkie på kokos, och körsbär. Så frågan är om inte jag ska ta och prova göra egen B&J Cherry Garcia hemma nu när den glassen aldrig längre säljs i Sverige. Måste prova!  

Glassmaskinen jag köpte är den enklaste jag hittade på Net on Net men oavsett så gör den verkligen det den ska. 🙂 

Går visst inte att ladda upp bilder via appen nu. Suck varför uppdaterar jag appen när jag vet att det oftast bara ställer till det?

   
 
 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s