Äntligen

Nu verkar wp-appen funka igen. Så nu kanske man kan blogga på språng igen. Helgen försvann på ett naffs! Mannen & sonen åkte till svärföräldrarna och jag blev ensam hemma kvar med lillan. Skönt att få va själv med henne så hon kan få uppmärksamhet & slipper konkurera med sonen.  
Tränade en hel del denna vecka. Hela 4 ggr på gymmet tror jag det blev till slut. Gick promenad 2 dagar som jag inte gymmade, så egentligen bara fredagen blev utan fysisk aktivitet. På denna månad med träning och omlagd kost är det ca 4,5 kg som har försvunnit. Vore kul att kunna hålla samma tempo i viktminskningen, ca 4-5 kg. Vet dock inte riktigt om jag äter riktigt lchf blir nog snarare low carb inte så värst överdrivit med fett. Men det funkar det med. Min man har på denna månad gått ner 9 kg! Fatta va duktig han är. Har alltid så lätt för att gå ner han, ska bli kul att de honom komma ner till målvikten och sen deffa med träning. 

Men det är inte så värst jobbigt att hålla sig till denna kost! Äter så mycket gott! En sak jag reagerat på dock som jag inte vet om det har något samband med kosten men har fått mycket blåmärken. 

Förresten så tränar Kissie på samma gym som mig. Hade en aning om det innan men så råkade jag stöta på henne på gymmet här om dagen. Set är hon i bakgrunden med kepsen tog bilden bakom mig så att säga hehe. 

  
Så här god mat får jag äta på dagarna. Mums! Älskae ostar av alla dess slag! 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s