Så tråkig

Jag är en sån där tråkig morsa som numera inte har tid att göra något annat än att ta hand om mina barn och träna. Det är ungefär vad jag gör om dagarna. Helt sjukt börjar göra mig själv till en sån där eremit som inte träffar människor utöver barnen och fröknarna på förskolan vid hämtning och lämning av sonen dom dagar han går dit. Iofs nu ljög jag faktiskt! Jag brukar umgås med mammorna i lekparken också efter hämtning av sonen om orken finns att rasta honom efter förskolan!

Vi har under denna tid sen jag skrev sist ägnat oss åt viktiga saker. Till exempel som att sluta med blöja. Helt ärligt trodde jag inte det va så att man bara kunde köpa kalsonger och en dag säga till sonen att nu minsann ska vi börja använda dom och inte blöja länge. Men så blev det. Självklart hände det olyckor i början men det har nu gått lite mer än en vecka utan. Känns helt märkligt jag menar han va ju en liten bebis nyss. Vart tog min lilla pojke vägen. Nu är han så stor! Pratar och är så klok! Mycket tankar och så mycket intressen! 

   
Jag köpte hem Play-doh för att leka med honom och han älskade det! Blandar gärna massa olika färger vilket kanske inte helt är tanken men äsh saksamma det viktiga är att man har roligt! Blir nog några burkar till vid jul som får utöka dom vi har. Annars är lego favvo leksakerna nu och monstertrucks bilarna. Han ska eventuellt få gå o se dom live på Monster Jam! 

En annan fortsätter med träningen dock inte kosten så värst. Är lite svårt som ammande att hålla hårt på kolhydraterna upplevde som att det påverkade mjölken när det hade gått ca 1 mån. Så nu äter jag lite mer GI istället. Fortsatt undviker pasta, vitt bröd osv o äter kolhydrater som kall kokt potatis (lägre gi), quinoa, mathavre osv. Det funkar det med. Försöker träna 3 ggr i veckan. 

Sprang här om dagen igen. Hade inte gjort det sen sist. Klämde in 5 km och det gick bättre än för en månad sen. Ska försök springa ca 5 km i veckan nu och sen öka succesivt. 

Va lite förkyld sen förra helgen och det verkar satt sig på ögonen som rann mycket. Sjukt jobbigt då jag inte kan använda linser och inte heller sminka mig. Så får gå runt au naturel hela tiden. Funkar det med när man är mörk. 

Nå ja nedan har ni mig. Ska försöka hitta tid att skriva om lilla damen här hemma. Hennes första 3 månader. Men nu ska jag knyta mig. Firat mamma idag som fyllde år så är något trött efter en hel dag ensam med barnen o sen kalas med massa mat och trevligt umgänge. 

Blev ialf en redig uppdatering! 

 

Annonser

2 reaktioner på ”Så tråkig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s