Biotime & mör kropp

Ja intressant rubrik inte sant? Dagen bestod av biobesök, häng med barnen o min karl samt tränig. På bio såg jag andra Mazerunner filmen. Den var ok, underhållande men något klyschig och förutsägbar till och från. Men den gjorde sig bra på bio tycker jag. Så är ändå nöjd med att jag gick och såg den på bio. Skyndade mig hem för att ge lillan mat då jag vet hur hon envisar sig med att vägra flaskan trots att jag pumpat ut mjölk till henne.

   
 
Busade med barnen, sov en stund och var nära på att lata till mig och skippa gå på gymmet idag. Men piskade iväg mig själv och bestämde mig köra ett pass från Olga Rönnbergs Styrka för kvinnor. Bygga upp fasen med övningar som tar på hela kroppen. Började dock med uppvärnig på löpbandet med intervaller. Kändes som att hjärtat ville hoppa ur bröstet på en när man maxade pulsen men efter det va det inte nådigt att styrketräna med, svettades litetvis med varje övning. Förvisso ville jag utmana mig själv och ha lite vikter på men ja det va inte lätt pass idag helt klart. Orkade planka 1 min och 10 sek idag med två ggr. 

   
 
Kom hem till badande barn. Så slängde i mig lite mat och såg till att natta lillan. Maken nattade sonen. Man får dela upp sig nu. Innan fick hon ligga en stund i babygymmet. Numera flyr hon den och ska alltid in under soffbordet. Kommer likt bror sin vara en tidig en på att röra sig o krypa. Helt klart. 

  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s