På väg till mig

Jag har ju som bekant snöat in mig på Elodie Details collektion La Baroque. Köpte skötväskan och en sittdyna men så saknade jag att jag inte hann köpa någon åkpåse. Dom slutade säljas när jag fann hela kollektionen så jag blev lite sen på bollen. Men! Har nu fått tag i en åkpåse att ha till vinter. Den är på väg hem till mig på posten nu, förhoppningsvis framme imorgon. Så snart är samlingen fulländad. Ska bli så roligt att få pimpa vagnen! 

Har fått massor med komplimanger angående väskan. Så det kommer bli pricken över i:et med denna varma fina åkpåse i vinter! Allt för min lilla sötnos, så hon får åka med stil. Hihi 🙂 

  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s