Som jag har fått mecka!

​Åh gode gud som jag har fått mecka idag! Bloggen va inte alls lätt att importera. Så blir det när man har grejer så långt som från 2004 och alltså hela 11 år tillbaka. Fick problem med RSS feeden så va tvungen att koppla upp mig mot ftpn och göra en massa saker bakom kulisserna för att få det att fungera. Hua ville riva av mig allt hår så mycket strul det var. Men skam den som ger sig! 

Dock är allt inte inne ännu så ska inte ropa hej ännu riktigt. Men en hel del grejer har importerats ialf. Tror jag är uppe i år 2013 nu om jag inte har helt fel. Men får se om det går hela vägen, annars får jag importera manuellt år för år som är kvar. Nåja hoppas jag ska trivas bättre här och framförallt med appen då jag ofta skriver från min telefon. 

Hoppas det är några som hittar hit ialf. Imorgon ska jag försöka peka om mitt domän mot denna och sen även fixa med bloglovin så det pekar mot rätt adress. 

Verkar som att alla mina tags i wordpress blev till kategorier här så det blir en hel del raderande senare. Fattar inte varför den gjort så och varför det inte finns en knapp som markerar alla kategorier så man kan radera allt istället för att behöva frågas varje kategori för sig. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s