Generös och omtänksam morfar

Pratade telefon med min pappa medan han var och shoppade lite till sig själv. Fick frågan om sonen hade någon overall till vintern, jag har faktiskt planerat köpa en i nära framtid. Så jag sa som det var. Då erbjöd han att köpa en till honom. Ja tack!

Så han skickade mig bilder på lite olika och vi kom fram till att den svarta skulle bli perfekt. Jag vill inte ha någon färgglad overall eftersom den alltid blir skitig när sonen är på förskolan och jag blir tokig på hur smutsig den ser ut jämt så jag tycker svart blir perfekt i vinter. Kanske funkar det med lite färg när han är äldre men så länge han gärna rullar runt i snö och modd får det bli mörkt.

Nu har vi vinterskor och overall färdig till sonen inför vintern. Känns bra att vara välförberedda. Förra vintern hade kylan kommit lite oväntat och vi var inte riktigt förberedda så fick stresshandla allt. Men vi lär oss! 🙂

Annonser

2 reaktioner på ”Generös och omtänksam morfar

  1. Snällt ? Vi fick en i början på året av M's föräldrar. Den var stor då, ska se om den fortfarande fungerar! Jösses, nu ska man börja tänka på vinterkläder igen, känns som om var där nyss haha

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s