God morgon Superhjältar!

Här hemma är det superhjältar som blivit stora intresset hos sonen. Helt utan vår inblandning. Han tittar en del på youtube på sin ipad och har klickat sig in på batman, superman och spiderman bland annat. Han älskar dom! Har batmanlego som han fick för säkert ett år sedan och som han tidigare inte va särskilt intresserad av nu är det favoriten! Valde superman/batmankalsongerna när han fick välja tryck i butiken och vill nu helst bara ha dom på sig.

Det är kul att se vad ens barn blir intresserade av. Dinosaurier, krokodiler, robotar, monstertrucks, superhjältar det börjar bli en uppsjö av olika saker. Jag gör ju tårtorna till sonen själv varje år så har redan börjat spåna på vad det blir för någon i januari. Det ligger mellan en dinosaurietårta, eller nån form av superhjältetårta. Så vi får väl se vad som vinner. Nedan får ni se dom två föregående års tårtor som jag gjorde till honom. Ska bli skoj att även få göra tårtor till dottern utifrån vad hon visar intresse för!

Annonser

2 reaktioner på ”God morgon Superhjältar!

  1. Här var babblarna också favoriter en tid kanske du kunde förstå det med tanken på 2 års tårtan hehe, men sen började det smått utökas med en massa annat, och inte bara lite utan rejält, han pratar tex varje dag om dinosaurier. Du har mycket spännande tid framför dig nu! Vår lilla tjej är snart 4 månader och man undrar dagligen vad kommer hon bli helt förtrollad av, undrar också om hon kommer att bli influerad av sin bror eller gå sin egen väg gällande intressen. ?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s