Ska stupa i säng

Gillar vår spegel i hissen. Tar en del selfies med den. Här efter träningen. Dagens pass gick si så. Körde styrketräning igår och kände att jag inte orkade med mycket idag. Skulle göra lite cardio, sprang 2 km o kände hur benen inte höll, så cyklade 10 km istället det är något skonsammare känner jag. Det är svårt att prestera bra dagen efter styrkepasset, musklerna är helt slut. Så borde kanske vilat idag. Men kände mig peppad så tog mig iväg ändå.

Lillan har varit lite gnällig vid middagsvilan, fick knappt henne att somna, va så övertrött. Jag som hade hoppats på en lur med henne blev inte så glad. Sen kom sonen hem efter en dag hos farmor, blev sjukt grinig och jag kände bara, Jag orkar inte mer. Tack och lov så kom mamma förbi. Så jag fick ta en timme med mig själv. Sen kom jag hem pigg och glad mamma igen och tog hand om läggningen.

Nu helt slut som artist. Ska smyga in i sovrummet och däcka. Karln jobbar natt. Not so poppis för det gör ju att jag får kvällarna o lägga båda ungarna för sig går så där ännu.

Imorgon ska jag visa er vad jag sysslat med idag. Hade ett litet projekt jag gjorde under dagen. Men mer om den imorgon!

Natti!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s