LOPPIblogbag Höstkids

Då har den äntligen kommit LoppiBlogBag med tema Höstkids. Den innehöll mycket bra grejer tycker jag precis rätt så här i förkylningstider i höstrusket. Nedan kommer jag skriva om produkterna och presentera vad blogbagen innehöll.

Acrilex KidsZoo Kalk + D viamin. Ett roligt sätt att få barnen att få i sig vitaminer. Vi fick björnarna i en annan loppibag och dom blev storfavoriten här hemma. En björn om dagen blev rutin! Denna testar vi mer än gärna!

ColdZyme :en munsprey som angriper själva orsaken till förkylningen, viruset! Denna kommer att vara särskilt spännande i höst! Allt som lindrar förkylning är välkommet!

Super Charlie & Lejonjakten : Ny bok av Camilla Läckberg om den ovanlige bebisen Super-Charlie som ständigt hittar nya superkrafter hos sig själv!

Santa Maria Asian Wok Soy & Sweet Chili och Asian Paneng Red Curry: Dessa woksåser ska tydligen passa till allt, men framför allt ser jag fram emot att laga en god kycklingrätt med dom!

Dax Alcogel Sweet Raspberry: Denna åkte i skötväskan med en gång, ljuvligt att den doftar gott och framförallt dödar den baciller så här i förkylningstider är det sjukt viktigt att sprita händerna. Super med en liten flaska som man alltid kan ha med sig! 

Tack Loppi för denna härliga mix av grejer! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s