LOPPIblogbag Höstkids

Då har den äntligen kommit LoppiBlogBag med tema Höstkids. Den innehöll mycket bra grejer tycker jag precis rätt så här i förkylningstider i höstrusket. Nedan kommer jag skriva om produkterna och presentera vad blogbagen innehöll.

Acrilex KidsZoo Kalk + D viamin. Ett roligt sätt att få barnen att få i sig vitaminer. Vi fick björnarna i en annan loppibag och dom blev storfavoriten här hemma. En björn om dagen blev rutin! Denna testar vi mer än gärna!

ColdZyme :en munsprey som angriper själva orsaken till förkylningen, viruset! Denna kommer att vara särskilt spännande i höst! Allt som lindrar förkylning är välkommet!

Super Charlie & Lejonjakten : Ny bok av Camilla Läckberg om den ovanlige bebisen Super-Charlie som ständigt hittar nya superkrafter hos sig själv!

Santa Maria Asian Wok Soy & Sweet Chili och Asian Paneng Red Curry: Dessa woksåser ska tydligen passa till allt, men framför allt ser jag fram emot att laga en god kycklingrätt med dom!

Dax Alcogel Sweet Raspberry: Denna åkte i skötväskan med en gång, ljuvligt att den doftar gott och framförallt dödar den baciller så här i förkylningstider är det sjukt viktigt att sprita händerna. Super med en liten flaska som man alltid kan ha med sig! 

Tack Loppi för denna härliga mix av grejer! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s