Skapa ett minne

Jag hade en vän på besök för ca 1 månad sedan som kom med en present till lillan. Hon hade köpt ett kitt att göra fotavtryck/handavtryck av och jag blev så glad för jag vill verkligen föreviga även dotterns händer och fötter så här små. Vi gjorde även så med sonen och jag tror jag skulle tycka det var kul om det hade funnits sådant sparat från när jag var liten.

Kittet hade legat på bordet i nästan en månad och igår bestämde jag mig att göra den. Tog lite tid. En del pill men till slut blev den klar. Nu är fötter o händer förevigade så som dom var vid denna tid när hon är 3,5 månader. Tiden går så fort!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s