Längtar iväg på äventyr!

Igår satt jag och tittade på Kanal 5 och Carina Bergs program Ett jobb för Berg. Hon var då på besök hos Fredrik Eklund i New York. Jag älskar ju att titta på Million Dollar Listing New York och satt så klart klistrad även igår. Fick så sjuk längtan efter New York! Det är obeskrivligt hur mycket jag saknar att resa och hur mycket jag gillar New York. Måste åka tillbaka dit snart igen någon dag!

All tänkande på att resa fick mig att tänka tillbaka på resorna jag gjort. Kollade igenom bilderna och fick så många flaschbacks. Underbart! Nedan kommer några bilder på resor jag gjort.

Någon som kan gissa alla länderna bilderna kommer ifrån? 🙂 Hehe, det är alltså en härlig blandning med bilder från massa olika resor jag gjort genom åren. 

Längtar efter att få åka ut och resa igen, och helst av allt att få besöka nya länder! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s