Men, hur snygg får man vara?

När jag tog körkort 2012, var jag helt sjukt kär i bilmärket Nissan Qashqai , jag såg dom överallt. Helt förälskad i utseendet. Men kärleken dog ut, och vi skaffade aldrig en Nissan. Istället delar vi idag en Volvo v50 tillsammans med mina föräldrar. Men nu börjar det bli lite körigt med bilen då vi inte får plats alla i den längre och barnens stolar tar upp hela bilen så mamma och pappa inte kan använda den till fullo så vi spånar på att eventuellt köpa en egen bil igen nästa år. Vi sålde ju vår gamla volvo så vi har egentligen ingen egen bil nu. Så länge jag varit föräldraledig har detta varit super men nu efter dottern är det ju slut på barnverkstaden och då kanske vi borde ta och köpa oss en egen familjebil.

På tvn började det flitigt snurra en reklamfilm på Hundais nyaste skönhet, Tucson har fått en uppgradering. Oh my lord vad jag tycker den är snygg! Älskar fronten på bilen och linjerna. Den är verkligen snygg! Jag håller på att proppa den för maken så får se om jag lyckas få honom att gilla den lika mycket som jag gillar den tills det är dags nästa år… 😉 Nej det är ingen reklam detta utan kommer från hjärtat! Jag som knappt kört bil senaste året… Tänk om denna skulle flytta in hos oss… Mmm får drömma vidare om den. 

Vad har ni för favvobilar?

Annonser

2 reaktioner på ”Men, hur snygg får man vara?

  1. Ah den har vi också spanat på faktiskt! ? Det blir nog en SUV för oss om vi får bestämma men praktiskt är det kanske bättre med en kombi när man har 2 barn. Ja ja vi får se vem som vinner nästa år. ?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s