För gammal för knulltv?

Jag har börjat titta på Paradise Hotel i höst. Tidigare såg jag nog den senast när prinsessan Sofia var med. Alltså en hel livstid sedan. Men det är i utbildningssyfte jag tittar. För hur ska man annars hänga med kidsen now days. Tugget förändras med tiden och det känns som att PH är ett perfekt sätt att uppdatera sig på.

Det är några saker som slagit mig sen jag började titta.

1. Hur mycket alla pratar om att knulla hit och knulla dit. Tjejerna ansåg att samtalsämnet "måste snorren va tvättad innan en avsugning" var perfekt icebreaker och lära känna varandra ämne när man möts för första gången.

2. Hur otroligt oallmänbildade dessa unga människor verkar vara. Det är olika teman som körs varje vecka och man förvånas över hur lite det verkar finnas innanför pannbenet på deltagarna.

3. Utseende är allt och tatueringar är i princip ett måste. Man måste vara gaddad över hela kroppen och det är snarare unikt att inte vara gaddad än att vara det. Man måste se bra ut alltid. För så får man ligga!

4. Självgodheten. Hjälp! Jag minns inte att det va så här i säsongerna jag tittade på när jag var tonåring. Men var och varannan fullständigt älskar sig själv och tror eller snarare tror sig veta att just hen är mastermind och ska spela ut varje spelare som är med i tävlingen. Alla andra är falska utom mig, alla andra är marionetter i Mitt spel.

5. Killarna behöver knappt ha några tjejer där. Bromances är i fullblom på varje fest. Det hånglas mer mellan killarna än några andra.

6. Man skäms inte att ligga framför kamerorna. Tvärtom man pratar gärna om hur mycket man kommer ligga just framför kamerorna, som att det är något att stoltsera med.

Ja det är några saker som jag känner att jag reagerat på när jag tittat på årets säsong. Jag känner att ålderskillnaden är stor nu mellan mig och 19-20 åringarna. Sen är det så klart speciella människor som söker sig till sådana program men ändå, om en efter en som släpps in där är av samma skrot och korn känns det som att man kan dra slutsatser.

Nån annan som följer PH som håller med eller inte med?

Annonser

2 reaktioner på ”För gammal för knulltv?

  1. Hej, ville bara önska dig en bra torsdag kväll! ?Och påminna dig om att månadens blogg tävlingen som pågår på min blogg just nu, jag kommer att dra 10 vinnare 30/9, och de skulle va jättekul om du deltog! Inlägget hittar du under min header, kram <3

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s