The Martian

​Denna film blir nästa filmen jag går och ser på bio. Det känns som att det blir årets Interstellar storhetsfilm. Jag fullkomligt älskar rymdfilmer. Det är något särskilt med det vi inte känner till och att få drömma sig bort i rymden genom en film är magiskt. Jag har väldigt höga förväntningar på The Martian. Den har premiär 2 oktober och jag ska försöka gå och se den så fort den släpps och min man inte jobbar. 

Får gå på bio på dagtid idag och ensam om jag ska kunna gå alls. För lillan ammar bara och vägrar flaskan så man får göra vad man kan. På dagen klarar hon sig utan problem 2-3 timmar, så jag passar på och går på dagsvisningar själv. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s