Trots en sömnlös natt…

Lillan har varit en pärs under natten. Vaknade ca varje 30 min -1h under natten skrikandes. Fick trösta och sen lägga ner igen. Strax innan sju blev hon helt omöjlig och skrek o skrek, jag tänkte nu väcker hon sonen. Som tur var lyckades jag söva henne igen och precis då vaknade sonen. Pust! Jag vill gärna att hon sover en stund in i att jag förbereder sonen för förskolan.

Fixade frukost, klädde honom osv osv & strax innan det va dags att gå vaknade hon, fick äta, byta blöja sätta på sig ytterkläderna & vi var iväg! Jag lyckades hålla båda ungarna nöjda vilket jag var rädd inte skulle gå med tanken på nattens bravader.

Här ovan båda redo för avfärd mot förskolan imorse. Igår hamnade jag under spöregn på vägen hem så idag var jag rustad med regnkappa och regnstövlar. Men det regnade så klart inte alls.

Jag har hittat ett sätt att få sonen att vara medgörlig med kläderna. Mother of the year award går till mig, för jag mutar sonen med ett tuggummi! Ja ni läser rätt, han får ett när vi går in i hissen men för att få den måste man klä på alla ytterkläder utan att jag ska jaga runt hela lägenheten, sätta på stövlar och mössa och sätta sig i vagnen. Allt det för ett litet tuggummi som han tuggar tills vi kommer typ 20 meter från förskolan och slänger den i soptunnan där.

Idag läxade han mig också när jag sa spotta ut tuggummit. "Nä mamma, soptunnan" "Slänga i soporna".
Om jag skämdes? Jovars. Ja klart älskling soporna eh det va precis vad mamma menade. Fy på mig!

Vi har en stor kille nu. Går på toaletten och kissar sen flera veckor tillbaka och det känns helt overkligt att han nu endast går omkring i kalsonger. Och om ca 3,5 månader fyller han 3 år! Som tiden gått fort!!

Idag fotade jag också lilla damen. På fårfällen. Hon verkade så nöjd så. Visade sig sen att hon hade kissat! Haha men bilderna blev fina. Ska beställa hem fysiska bilder på dom här jag tog idag. Helnöjd!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s