Lyxa till fredagen med hemkörd mat!

Som småbarnsförälder är man inte så förtjust i att ta sig till restauranger för att äta middag. Dels för att man inte orkar med att inte få äta i lugn och ro och dels för att barnen är oberäkneliga och man kan inte förutspå vilket humör båda kommer vara på. Skrik och gråt = stressäta mat, Nej tack!

Så vi unnar oss hemkörd mat istället för. När man bor inom tullarna eller nära som vi gör kan man beställa god mat hem till dörren via sajten http://www.godsmak.se
Det kommer mer och mer restauranger med på listan över dom som erbjuder utkörd mat & tiden som man får maten på bil allt kortare. Idag tog utkörningen dryga 35-40 minuter från att jag beställde!

Ja det är hur bra som helst! Nej det är inte betald reklam detta. Det är ju så att jag tycker om att främja företag som är bra och som är värda att nämnas! Så jag säger det är ni sugna på något gott och bor i Stockholm och närförorterna Solna/ Sundbyberg passa på! Kostar bara 49 kr att få hem maten och det är det värt!

Dagens middag en Smokehouse burger från Texas burger o Co! Tack godsmak.se för snabb leverans och härlig fredagkväll för oss småbarnsföräldrar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s