Njuta av varje stund

Dagen spenderas hemma med familjen. Slappandes. Legat och busat med barnen i sängen, maken och barnen varit ute och lekt. Trots det har timmarna runnit iväg och så är det alltid när maken är ledig någon dag under helgen. Ibland önskar jag han hade ett vanligt jobb så vi alltid hade lediga helger ihop samtidigt är hans jobb bra så här när jag är hemma mammaledig vi får mer tid tillsammans än när jag jobbar. För då går vi väldigt ofta om varandra. Livet som gift med en skiftarbetare.

Nu får man njuta lite extra mycket av denna tid. Så här mycket ledig kommer jag inte vara igen. Nästan sorgligt att tänka så. Men man måste passa på och njuta av denna bebistid även när den är stundtals tuff. För vi har sagt att det nog allt räcker med två barn för oss.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s