Syskonkärlek

Det är en speciell känsla att se kärleken mellan mina barn. Jag har själv inga syskon och har alltid sörjt det och önskar jag hade en bror eller syster. Det är ensamt utan syskon. Det har alltid varit det. Jag hoppas verkligen dom skapar en fin relation till varandra och blir så tajta som min man är med sin bror. Jag hoppas vi deras föräldrar kan främja en god relation mellan dom som små och även sedan som vuxna.

Så mycket pussar dottern får från sonen, ingen i familjen överöser henne med så mycket kärlek som han inte ens vi hennes föräldrar hinner med hans tempo. 🙂

Annonser

3 reaktioner på ”Syskonkärlek

  1. Skönt att höra! Jag har ju ingen aning. Men jag tyckte alla mina tjejkompisars storebröder va grymma! Lyckades av ngn anledning dejta närmsta vänners bröder en efter en haha….

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s