World of shape Mamma-shape Combo!

Då jag känt att jag stått och stampat med vikten sen jag fick lägga lchf på hyllan (pg av amningen) så kände jag att jag behövde något annat att förhålla mig till. Något annat att ta till med för att gå vidare med viktnedgången. Lchf kommer jag återvända till när jag trappat ner eller avslutat amningen men tills dess måste jag fortsatt försöka nå resultat på annat vis.

Jag hade för en tid sedan hittat in till sidan worldofshape.com efter att jag kom ihåg att ha sett fina resultat från en gammal bekant som varit med i deras utmaning efter att hon fick sitt sista barn. Gick in på deras sida gjorde tester för att se vilket program som skulle passa mig och fick då Mamma-shape Combo.

Så här skriver dom om programmet:
Mamma-Shape Combo är ett 60 dagarsprogram för dig som fött barn de senaste tre åren och vill komma tillbaks till din ”gamla” kropp. Vi kombinerat Mamma-Shape (månad 1) med Kick-Start (månad 2) till ett 60 dagarsprogram.

Man får en personlig kostplan att förhålla sig till samt träningsschema att utföra varje dag. Övningarna är enkla med riktigt bra för en som börjar träna efter förlossning. Man fokuserar först på att återfå kontrollen för inre magmusklerna och man känner verkligen hur enkla övningar med egen vikt ändå verkligen ger kroppen den dagliga fysiska utmaningen den behöver.

Jag kombinerar detta med styrketräning 3 ggr i veckan på gym utöver övningarna i träningsprogrammet. Hoppas det ska synas bra resultat på dessa 60 dagarna dom programmet är på.

Allt är webbaserat och framförallt prisvärt! Jag betalade endast 295 kr för detta. Helt klart snällt mot plånboken nu när man är föräldraledig!

Har tagit förebilder idag så förhoppningsvis kanske jag lägger ut några för jämförelse i slutet av november.

Worldofshape har också en utmaning som heter Hälsoutmaningen och den har jag fått möjlighet att ge 10% rabatt för om ni anger koden: HU1OKT

Klicka er in på länken jag la in ovan och kolla om det kanske är något för er. Jag har nu kört några dagar och tror detta blir precis vad jag behöver. Enda utmaningen så långt är att jag glömmer bort att äta 5ggr om dagen. Så nu ska jag gå och äta lite kvarg och hallon till kvällsfika. Bjuder på en bild på väg till gymmet tidigare idag. Glömde stretcha ordentligt efteråt och har nu grym träningsvärk i rumpmusklerna efter dagens pass!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s