Ännu en dag klar, check!

Ännu en dag avklarad av Mamma-Shape Combo. Lyckades tom med mellanmålen idag! Hejja! Så nu sitter jag här och känner mig nöjd. Fick förklaring till varför jag kände mig svullen som en ballong i magen idag och ja jag säger det graviditeten va inte en walk in the park men det va fasiken skönt att slippa tjejveckan så länge!

Funderar på att stänga av tvn nu och krypa ner i sängen. Man vet ju aldrig hur natten blir.

Annonser

2 reaktioner på ”Ännu en dag klar, check!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s