Muse Drones World Tour here I come!

Klockan 9 imorse släpptes äntligen biljetterna till Muse Drones World Tour, och då jag är en stor Muse fan har hängde jag på låset som man säger när biljetterna skulle släppas. Det var lite kö men jag fick komma in och klicka hem två stycken med en mycket bra placering! Nu får man bara vänta i en evighet tills det är dags att se dom, för det är inte först 11 juni dom kommer och spelar i Stockholm. En evighet kvar alltså. Men det känns bra att vara ute i god tid så man får sitta nära scen och njuta av musiken! 

Nån annan av mina läsare som älskar MUSE? Jag har sett dom en gång tidigare året var 2009 har jag för mig, sen skulle dom komma när sonen va i magen och jag inte kunde gå men avbokade den spelningen så jag hoppas verkligen dom kommer i sommar, och vi får njuta av underbar musik! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s