Southpaw

Jag har läst på sociala medier en hel del om filmen Southpaw, förutom soundtracket har jag inte läst eller hört mer om den från tidnings eller tvmedia men folk i mina flöden har hyllat denna film och byggt upp förväntningarna.

Maken och jag bestämde oss för att ge den en chans. Redan in i första 30-40 minuterna av filmen insåg vi att detta nog skulle bli en av dom mest uppenbara och klyschigaste filmer vi sett på riktigt länge. Det gick att förutspå i princip allt som skulle ske i filmen. Det gör inte att betyget för filmen växer nämnvärt.

Enda positiva med Southpaw är Jake Gyllenhaal han är en skådespelare som kan ta sig an dom konstigaste karaktärerna. Efter Nightcrawler har han min fullständiga respekt och jag tycker han är en fantastisk skådis. Men tyvärr kunde han inte hålla denna film över vattenytan. Storyn var helt enkelt alldeles för platt och jag kände noll sympati.

Att någon ens har mage att jämföra den med Rocky? No no no!

8/10 på imdb tydligen men för oss blev det en svag 4/10. Tid som jag gärna skulle vilja ha spenderat på något mer sevärt!

Annonser

En reaktion på ”Southpaw

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s