"Läderbröllop" 3 år som gifta!

För 3 år sedan idag gifte vi oss efter 5 år tillsammans. Idag 3 år senare är vi föräldrar till två fina barn! Det har hänt så mycket på dessa 3 år mer än vad som hänt på dom 5 tidigare år tillsammans! Vi blir äldre ihop och det är svårt att fatta att vi bara var 21 och 22 år när vi träffades sommaren 2007 tiden flyger.

Dagen spenderas som vanligt utan några större planer men vi ska försöka fira lite i helgen.

Annonser

3 reaktioner på ”"Läderbröllop" 3 år som gifta!

  1. Vi träffades i Sundsvall. Via en gemensam bekant (gammal klasskamrat) och vi var på Oleary's haha men det blev verkligen som att någon bara drog mattan under fötterna på en och vi hördes sen varje dag och sen två månader senare efter att ha åkt fram o tbx mellan Sundsvall – Stockholm så flyttade jag ner. ?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s