Snacka om att fynda!

Besafe iZi Plus stol inhandlad till dottern. Till Pangpris! Mekonomen hade 25% rabatt till medlemmar ikväll mellan 18-20 i butik och 18-23 på webben har jag för mig och jag hade tur det fanns bara denna i izi Plus modellen så jag klickade hem den. Ord pris 4200kr & jag fick den för 3149 kr. Mycket bra pris. Skickas också till butiken här vid vårt hus. Alltså gratis leverans. (Har en Mekonomen på vår gata).

Jag är supernöjd! Tänkte tom på där här om dagen att en ny stol snart måste inhandlas. Vore rimligast att köpa samma sorts som sonen har då vi vill ha det bästa för våra små så ja himla tacksam att jag fick tipset ikväll.

Nåja nu kan jag släppa det. Nu måste vi ta reda på om det går att koppla bort airbag i framsätet så man kanske kan ha en av stolarna fram. Har en v50 någon av mina läsare som gjort det och vet vad det kan kosta? Hört det kan vara dyrt?

Annonser

2 reaktioner på ”Snacka om att fynda!

  1. Vi betalade nästan 1500kr för bortmontering av airbagen i framsätet. Men vi har en Toyota. Ni har inte egen nyckel för att öppna. Å andra sidan värt pengarna så vet man att det blir ordentligt gjort! ?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s