Vet ni vad jag ska göra kl 00.01 den 2 oktober?

Japp då är det dags igen! 2 oktober ska jag klicka hem en iPhone 6s till mig själv. Frågan är om jag ska satsa på modell större i år eller inte. Måste klämma o känna på pappas iPhone 6 Plus och bestämma mig närmsta dagarna. Nån av er som har en iPhone 6 Plus? Äsh får se hur det blir. Har varit nöjd med min 6a den ska nu min man ärva. Men tror det blir en rose gold i år för mig! Så fin!

Annonser

En reaktion på ”Vet ni vad jag ska göra kl 00.01 den 2 oktober?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s