Årets fotografering fick mig sentimental

Det plingade till på telefonen. Sonen hade fotograferats för ett tag sedan och nu kunde man se bilden och beställa den. När jag såg honom på bilden blev jag så blödig. Min stora kille! Så glad och fin han är. Påminde mig om min gamla bild från förskolan. Vi är rätt lika han och jag förutom hårfärgen. Så fin min älskling! Bilden är utsuddad då jag inte vill att hans kamrater är med och han syns lite siså men det är för detta inte är originalbilden.

Nedan har ni en bild på mig som liten på bild från förskolan. Kan ni hitta mig? Är vi lika? 🙂

Annonser

En reaktion på ”Årets fotografering fick mig sentimental

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s