Lekt lattemorsa

Jag är ju inte den där typiska lattemorsan som folk ofta tror att föräldralediga morsor blir per automatik när dom går på mammaledighet. Men idag på väg hem från förskolan somnade dottern igen & jag fick den geniala idén att ta mig till centrumet och shoppa regnställ. Lillan som vaknade 7 var helt slut och sov 2h under den tiden tog jag promenaden dit, valde ut kläder, provade i provrummet och betalade för det jag köpt. Hon sov! Snäll bebis!

Var nära att köpa svart jacka men när jag väl satte på mig regnbyxorna insåg jag det behövdes lite färg så blev den rosa! Himla nöjd är jag! Mitt emot Stadium där jag handlade ligger Espresso house. Så jag tänkte ha! Idag ska jag leka lattemorsa och fika med dottern.

Den där cheesecaken var to die for! Försöker klura ut hur jag ska kunna laga liknande hemma. Har lite aningar då den liknar lite en cheesecake som jag gjorde tidigare. Får se om jag kommer på något som liknar den i smaken.

Kontrasterna på vad jag köpt under dagen. En spindelmannenfigur till sonen och en Rockabilly dot haklapp från Elodie Details till dottern. Så fin den är haklappen!

​Efter vår lilla dejt hämtade vi brorsan på försko
lan och lekte en bra stund ute i parnen. Lillfröken fick gunga för första gången! Så glad hon blev. Skrattade och tjoade. Gulliga tjejen!

Nu sitter jag i soffan utslagen, trött men ska va vaken till efter 00.01 för att boka mig en iphone 6s. Nörd som man är! 

Annonser

2 reaktioner på ”Lekt lattemorsa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s