iPhone 6s Silver!

Satt uppe för att beställa mig en ny iPhone och hade tänkt en del på vilken modell jag ville ha. Vi pratade här hemma maken & jag, klämde på en Plus modell och bestämde att den inte var för oss. Jag måste ha en telefon jag kan ha i bakfickan ibland så är det bara. Va gäller färgen va det först tänkt att jag skulle ha roséguld. Men, om min karl ska ärva den om siså ett år är det ju inte helt optimalt med en rosa telefon. Så det skippades. Istället tog jag en silver! Jag som älskar silver!

Så nu är den reserverad & nästa fredag hoppas jag få känna magin med rörliga bilder + bättre selfiekamera! Hahaha 🙂 Bare with me det kommer selfies overload i framtiden! Har tom skaffat en selfiepinne!

Nä nu tänker jag försöka sova! Imorgon väntar roligheter! Älskar när maken är ledig! Då får även jag lite tid för mig själv. 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s