Ny fransbehandling!

Idag var jag iväg och fixade mina fransar. Inte vanliga fransförlängning utan en böjning. Så kallad keratinbehandling man gör på egna fransar som ger fransarna en fin böjning och gör dom fylligare. Resultatet ska hålla i ca 2 månader. Jag är sjukt nyfiken på hur länge dom håller. Skönt att inte känna något extra på fransarna, fixade inte riktigt fransförlängningen pg av att det kändes jobbigt att ha tyngd på fransarna inte kunna sova som man vill, klia sig osv. Jag är ialf nöjd med primära resultatet! 🙂

Annonser

3 reaktioner på ”Ny fransbehandling!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s