Ingen lek

Det här med att natta båda barnen själv är inte lätt. Då jag är gift med en karl som jobbar skift (mycket nätter och helger) blir det ofta ett nödvändigt ont. Barnen klaffar inte i när dom blir trötta och det medför en del komplikationer. Den lilla vill sova men behöver typ hela 40 min för sin läggning då hon först ska äta sen snutta en siså 20-30 min innan hon släpper tutten och då somnar. Jag kan inte lämna sonen helt obevakad i 40 minuter så istället brukar det sluta med att hon hänger på min axel, sur som ett bi medan jag läser sagor för sonen och nattar honom först. Inte mina favvokvällar.

Ikväll kom mamma hit precis vid läggning och då fick hon gå runt med lillan medan jag la sonen. Det funkar mycket bättre så. Tur man har föräldrarna så nära. Tacksam för det.

Men det kommer en dag då jag kan lägga båda två utan stress och gnäll. Det vet jag! Lillan växer så det knakar och tiden går fort. Fyllde ju 4 månader här i onsdags den 7de. Så visst kommer det bli enklare. Helt klart!

Annonser

En reaktion på ”Ingen lek

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s