En stund att få tänka

Även om dessa två är det finaste som finns på jorden känner även denna tillgivna morsan att jag behöver en stund med bara mig själv på dagen. Det blir lätt intensivt med båda när jag är ensam. Får inte mycket gjort och en hel del gnäll man får ta. (Mest från den lilla nu)

Maken kom hem sent (eller rättare sagt tidigt) från nattjobbet så ville att han åtminstone fick sova ostört till kl 12. Lättare sagt än gjort. Sonen måste gå in och krama pappa, sen måste han in och pussa osv. Stackarn lyckades ändå få några timmars sömn. Men så fort mannen klev upp & barnen var i ordning skickade jag dom ut till lekparken för att gunga.

Normalt brukar jag fly till gymmet den timmen. Men idag vaknade jag med hemsk träningsvärk efter gårdagens styrkepass. Den tog på alla dom rätta ställen minst sagt!
Så det fick bli en promenad istället. Den funkar lika bra. Rensar tankarna och den friska luften gör en gott.

Kom hem gladare och med tålamodet påfyllt. Phu! 5 km orkade jag trots att benen gått på semester. Känns nästan som att jag fuskade tidigare två passen då det inte va i närheten av samma träningsvärk. Men nu ökade jag vikter så kanske därför.

Nu vaknade vi får en tupplur jag och dottern. Passade på att sova en stund på dagen. Då orkar jag bättre med dom ändlösa nätterna när hon vaknar 1-1.5 h emellan matningarna hela natten. Ja man skulle tro att man skulle va en zombier efter flera veckor med detta men på något magiskt sätt är jag ännu en människa…. Haha

Annonser

2 reaktioner på ”En stund att få tänka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s