Förkyld liten nos

​Åh då var det dags igen. Lillan blev förkyld och natten var en enda stor gråtfest. Hon fick så svår nästäppa att hon lixom inte fick någon luft. Fick ta upp henne och lägga bredvid mig, spruta in koksalt och sen försöka få ut snoret med Näsfrida. Stackarn skrek och skrek, till slut lyckades jag rensa ur ganska bra så hon somnade vid min sida. Fick trösta henne varje timma efter gråtande uppvak. Stackars liten. Jag mår så dåligt när jag ser mina barn förkylda eller sjuka på något sätt, det är än värre nu med att J bara är 4 månader.

​​W han är stor nu och tar förkylningarna på annat sätt, men hon är ju en liten bebis, vi slapp sånt när sonen var liten men hon får allt nu från sin bror som drar med sig sånt från förskolan. Han var snorig i fredags, och det är inget som berör honom särskilt men för henne blir det ju riktigt jobbigt då hon inte riktigt andas genom munnen ännu. Huva. Går ju inte att hålla brorsan från henne heller han vill ju bara vara nära och krama och pussa går inte att förklara att han kan smitta henne med sitt snor. Så ja man får ta sig igenom dom här dagarna så gott det går. 

Nu sover hon i sin sitter, upprätt funkar bättre. Men för att sova så måste man gunga henne och det går ju inte under natten då kommer jag inte sova ett blund. Ska prova att droppa näsan med bröstmjölk, läst att det kan lindra då bröstmjölk har en massa goda effekter på förkylda små näsor. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s