Målarbok för vuxna

Har för mig jag skrev om det för några veckor sedan men kanske det var på instagram, jag köpte mig en målarbok för vuxna för några veckor sedan. Började först måla den med färgpennor och tyckte bilden blev så blek att jag blev tvungen att köpa mig nya pennor. Så nu ikväll invigde jag dom & känner woho nu har jag äntligen hittat rätt. Älskar hur man får leka med färger som sticker ut! Nedan kommer kvällens två bilder jag målade.

Annonser

6 reaktioner på ”Målarbok för vuxna

  1. Åh vad kul! Vart hittade du målarboken? Jag sa till en kompis för några veckor sen att det nog skulle va den perfekta hobbyn när man har småbarn, det tar ju ingen tid att plocka fram eller ta bort och man får koncentrera sig på något annat, om så bara för 20-30 min.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s