Värmande

Va tvungen att besöka Polarn och Pyret för att köpa tossar till dottern. Det börjar bli kallt. I vagnen behöver hon det inte alls då hon har en varm & fin åkpåse men när hon får sitta i selen blir det andra bullar. Overallen jag köpte har fötter man kan dra upp för att täcka hela foten men på vänster ben går knäppningen och där kommer hennes lilla fot fram. Så blev tvungen att inhandla tossar.

Sen hittade jag ett par vantar till sonen. Han vägrar fortfarande sätta på sig vissa kläder så man gör vad man kan. Spiderman är en stor favorit just nu så jag tänkte man kan ju alltid prova med spiderman vantar.

Försökte få honom att testa men först vägrade han helt. Sen övertalade jag honom att sätta på sig dom. Dom passade ialf. Men vet inte om vi lyckas övertala honom att ha dom på sig sen. Ush. Jag säger det åter igen va enkelt dom har det som bor i varma länder. T-shirt och shorts och ett par skor så är man redo för dagen. Här får man bylsa på ungarna så mycket kläder och så ska man kämpa varje dag med trotsande unge som vägrar på sig jacka eller skalbyxor…

Annonser

4 reaktioner på ”Värmande

  1. För oss är det ytterkläder som är en utmaning varje dag. Kalsonger sätter han på sig med glädje, t-shirt o byxor med, strumpor kan det tjorva med men ytterkläder. Alltid problem!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s