Andys lekland öppnar i Bromma!!

Alltså, man vet att man är småbarnsförälder när man får mail om öppnande av Andys lekland typ 1 km från där vi bor och man blir helt till sig som ett barn inför julafton!
Vi brukade åka till Barkarby och låta sonen leka där men det är en bra bit bort så det blir inte allt för ofta. Men nu kommer det alltså ligga gångavstånd från oss precis bredvid City Gross där vi brukar handla rätt ofta. Helt otroligt va roligt det ska bli!

Ska köpa årskort till sonen så har vi att göra under året när jag hämtat honom kl 15 och det tex är dåligt väder! Woho. Roligt!

Annonser

3 reaktioner på ”Andys lekland öppnar i Bromma!!

  1. Då är alla allmänna platser bacillparadiser, och för att inte tala om förskolan där det bara är småbarn. Ju mer dom blir utsatta i tidig ålder ju friskare kommer dom vara som äldre. Immunförsvaret byggs inte när man sitter hemma i skyddad miljö. Så jag försöker tänka så. Alla barn är förkylda mer eller mindre sina första år. Se på min lilla tjej varit förkyld redan 2 ggr. Går inte skydda alls nu när storebror drar hem grejer, plus när man går dit varje dag och barnen kommer och ska titta på henne och vill känna på henne. Så jag försöker inte tänka så mycket på det då det ändå är oundvikligt. ?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s