God morgon tisdag!

Försöker få i mig lite frukost (tråkig sådan jag vet) samtidigt som jag söver ner lillan i sin sitter. Hon är en sån som inte vet hur man ska somna när man är trött utan behöver gungas ner.

Ännu en natt med orolig sömn blev det för oss. Något bättre än natten innan men hennes näsa har varit värre. Det som lindrat är att hon verkar ha kommit på hur man sover och andas genom munnen. Då hon bara är 4 månader är andning genom munnen inget hon är helt van vid så jag blev så glad när jag upptäckte att hon låg med öppen mun och andades genom den när jag kom in för att lägga mig igår.

Däremot hjälper inte det när man ska äta. Så det blev mycket frustration gällande amning då hon inte kunde äta och andas samtidigt så det va bara att rensa näsan igen och det är = gråt och hysteriskt skrik.

Tänker alltid på denna reklambild när jag ska suga ut snoret. Ofta barnen brukar va glada och nöjda när man suger ut tonvis med snor ur deras små näsor… Right.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s