Loppiblogbag Babylove

​För ett tag sedan fick jag paket från Loppiblogbag med massa bra i! 

– Philips avent napplaska i glas med bröstformad dinapp. 

– Bambino Puré pot, förvaring lösning utan spill i väskan! En smart burk till hemmalagade puréer (en burk jag tidigare använt och nu har jag 2! 🙂 

– Unilever Neutral Sköljmedel/Tvättmedel för känslig hud. Älskar märket Neutral, hade tidigare testat tvålarna och nu även dessa tvättmedel, så himla bra, utvecklade tillsammans med Astma och Allergiförbundet. 0% Färgämnen 0% parfym! 

– NaturalCykles. Naturligt sätt att följa din fertilitet genom att tempa din temperatur morgontid varje morgon och med hjälp av det pricka in ägglossningen för att undvika den eller om man vill bli gravid. Äntligen behöver man inte stoppa i sig onödiga hormoner! Helt naturligt utan biverkningar! 

– Folksam barnkit. – Denna blev favvis med en gång så fort jag packade upp paketet. Man behöver en sådan liten manick fylld med  skavsårsplåster, brännskadegel och solskyddskräm. 

Återigen fantastiskt bra produkter i denna blogbag. Allt kommer till användning helt klart! 

Tack Loppi! 

Annonser

En reaktion på ”Loppiblogbag Babylove

  1. Man går in på Loppi Event på facebook och sen gillar sidan. Då och då kommer det upp nyhet från sidan om en kommande blogbag, den ska man skynda sig och ansöka om. Man måste ha blogg eller instagram och skriva om produkterna. Det är inte garanterat att man får en blogbag, det gäller alltså att vara lite först till kvarn. Gällande just denna blogbag ansökte jag inte utan blev utvald, antagligen för att jag har en liten bebis och var rätt målgrupp.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s