Ännu en mammaträff & akuten

Vaknade imorse med rätt så kass natt bakom mig. Knappt någon sömn först vid 4 på morgonen fick jag lillan att somna och sen sov vi till 7. Upp o göra sonen i ordning för föris. Slängde mig in i duschen för att bli människa och lyckades pigga upp mig och fräscha till mig inför mammaträffen som var bokad idag.

Skönt att äntligen börja känna igen spegelbilden. Några gram till så har jag gått ner 20 kg sen förlossningen o sen jag vägde som mest. Hade aldrig varit så tung som jag blev denna gången. 5 kg till så är jag nere på inskrivningsvikten, men egentligen vill jag ner 15 kg till för att va helnöjd. Jag är fast besluten att nå målet!

Morgonen välkomnade med mycket sol och frost på backen. Barnen snälla och medgörliga. Det minsta man kan önska efter en sömnlös natt. Var så tacksam!

Bestämde efter lämning av sonen att en promenad in till stan skulle va en bra idé. Spara slant från sl kortet och få min morgonpromenad på väg till mammaträffen. Perfekt!

Så vacker morgon!!

Väl på plats vaknade den lilla donnan! Så fick gå helt ostört iväg på vår mammaträff.

Som blev för övrigt väldigt lyckad. Av respekt till mammorna lägger jag endast bild på oss från träffen.

Allt va frid & fröjd resten av dagen. Jag nattade lillan & skulle lägga mig själv ca 1,5 h senare. Då vaknar hon, jag tar upp henne, hon är stekhet, och där kräks hon ut allt hon fått i sig. Skakar av frossa i kroppen. Ringde 1177 och fick besked att åka till akuten. Här är vi nu. Ännu en underbar natt.

Inlägget började skrivas kl 21.30…. Avslutades 00.19

Annonser

En reaktion på ”Ännu en mammaträff & akuten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s