Ett måste se! (Ett barns första dag)

Igår fick jag tips på dokumentär i flera delar som finns att se på SVT Play. Det handlar om en journalist som åker världen runt och ser hur det är att föda bebis i länder som Kina, Grönland,Kuwait, Brasilien och flera till. Man får följa kvinnorna, familjerna, inför och efter förlossningen och tiden strax efter. Jag älskar denna typ av dokumentärer! Så jag vill tipsa den för er mina läsare.

Skynda och titta då tex avsnitt 1 redan inte är tillgänglig att se. Synd för det var intressant att se hur det går till i Kina. Men här har ni ialf länken till svtplay. Ni kan också klicka på bilden nedan. Bilden är lånad från Svtplay. 

http://www.svtplay.se/ett-barns-forsta-dag

Annonser

2 reaktioner på ”Ett måste se! (Ett barns första dag)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s