The Phantom of The Opera 2016

Som många av er gamla läsare vet är jag en sucker för musikaler. Det är något jag och min mor gärna går på tillsammans. Vi har sett musikaler tillsammans varje år, allt från Dirty Dancing, Spök, Romeo & Julia och massa andra har vi besökt tillsammans genom åren. Antar att det är för att jag är medlem hos showtic & cirkus som jag fick hem en broschyr om denna musikal och möjlighet att boka biljetter långt innan officiella biljettsläppet.  

​​Biljetterna släpps nämligen officiellt 2 november. Men för medlemmar är det redan förköp tillgängligt. Så jag väntade inte på att biljetterna skulle ta slut utan tog och bokade 2 stycken redan nu. Så två biljetter med bra platser bokade och klara. 1 år kvar till föreställningen men kul att ha något att se fram emot! 🙂 Julklappen färdig till mamma, love it! Nu är det bara en julklapp kvar att köpa till pappa och sen också komma på något roligt till hans 50 år, om ni läsare har några tips mottar jag dom gärna tacksamt! 

Vill ni läsa mer har ni nedan en bild på broschyren jag fått hem. 

Annonser

2 reaktioner på ”The Phantom of The Opera 2016

  1. Jag känner mig otroligt dålig då jag aldrig fastnat för musikaler. Inte ens filmen Mamma Mia gav mig någon speciell känsla. Har du något tips om vad man kan börja med för att kanske väcka ett intresse?

    Gilla

  2. Det är svårt att tipsa om en musikal att se då det brukar finnas en eller två "must see" musikaler varje år. Detta är alltså inte filmmusikaler utan teatermusikaler. Men om man ska prata filmmusikaler så är en fantastisk musikal att se "Moulin Rouge" en av mina personliga favoriter. Mama Mia var ingen favorit hos mig heller tyvärr. Men det går inte att jämföra filmerna med riktiga musikaler. Det är lixom magiskt att bli live underhållen på scen av skickliga skådisar som inte bara kan spela bra utan sjunga och dansa. ?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s