Pumpa & pumpapaj!

Köpte en pumpa idag. Fixade lite Halloweenstämning för sonen. Så glad han blev! Jag passade på att använda fyllningen till en paj. Det blev himla gott! Känns som att jag lagat mat hela dagen. Fixade en morotssoppa till lunch, currykyckling till middag, paj, osv. Imorgon blir det att träna bort pajen. 🙂

Annonser

3 reaktioner på ”Pumpa & pumpapaj!

  1. Ja gör det!! Det är super kul, trodde det skulle vara svårare faktiskt. Första gång jag karvar ur en pumpa. Men blev lätt sugen på en till. Ska se om det kanske säljs någon mindre modell, så denna kan få en liten kompis! ?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s