Urinvägsinfektion

Idag var vi på återbesök hos läkaren. Underbar läkare som tog oss på allvar och som kom fram till vad som orsakade så mycket problem för vår tjej. Fick idag veta att det är 100% säkert att febern och besvären kom på grund av en urinvägsinfektion. Urinprovet visade det.
Nu ska lillan ta sin pensilinkur till nästa vecka i en vecka till, sen ska det följas upp med röntgen/ultraljud rör att se påverkan på njurarna.

Tur jag gick på min magkänsla och bestämde mig för att byta läkare och boka ny tid. För skulle jag fortsatt gått och gett henne alvedon skulle hon inte blivit bättre och infektionen skulle kunna sätta mer spår i njurarna.

Nåja nu hoppas jag vi ska få bra besked imorgon att blodprover visar på bra njurvärden.
Håll tummarna!

Annonser

7 reaktioner på ”Urinvägsinfektion

  1. Ush, va tråkigt med så mycket besvär! Jag kan inte ens tänka mig hur jobbigt det måste ha varit för henne. Jag menar vi vuxna kan ju ialf säga att vi har ont, hon har ju bara skrikigt och gråtit mer än vanligt och jag har inte kunnat få det bättre va jag än gjort. Började känna mig helt hjälplös för ingenting hjälpte. Tur man fick komma till en bra läkare som äntligen kunde få det att bli bättre för lillhjärtat.

    Gilla

  2. Det som hände mig hände exakt min dotter när hon var lite.än." Tog henne till akuten efter ca 5 dagar hög feber de läkaren såg henne och sa om febern e kvar efter 3 dagar kom tillbaka med henne hon var 1 år vid detta tillfälle. Vi kom tillbaka till akuten efter 3 dagar då hade uvi spridit sig ochvar nu njurbäckeninflammation fick vi konstaterat efter denna penicillin och ultraljud. Så hon blev inskriven på njuravdelingen där d såg att ena njure arbetade mindre d ska vara 50 / 50 på varje sida på henne var de 46 / 53. Så vi fick gå på röntgen kontroller varje halv år ungefär för röntgen av njurarna. förra månaden var sista röntgen och hon blev friskförklarad. Varje gång hon får feber eller lilla systern får de så kan jag inte sova och åker direkt till vc även om d inte tar emot mig ibland. Det jag har gått igenom och mitt barn har gått igenom var så hemskt och meningslöst och något så enkelt utvecklad till något större pga slarviga läkare. Hoppas att din lilla dotter inte drabbad liks hårt

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s