Träning som gör en glad

Har insett hur viktigt det är för mig med träningen. Får så mycket endorfiner efter varje styrkepass. Kör numera nästan enbart styrketräning. Har varit dålig med promenaderna denna vecka pg att lillan varit dålig och vi varit på VC flera dagar med bokade tider osv. Men gymmet besöker jag helst 3 dagar i veckan. Hoppas solen tittar fram i helgen så vi kan gå på några promenader jag och lillan med vagnen. Känns som att man börjar se skillnad på kroppen också. Måttbandet säger samma sak. Är sjukt nära ett delmål viktmässigt med men då jag styrketränar tar det tid då man ommöblerar i kroppen och omvandlar fett till muskler som även dom väger. Men snart snart är jag över delmålet. Bara några fjuttiga gram emellan.

Imorgon väntar ytterligare kontroller, lillan ska röntgas. Håll tummarna för bra värden!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s