Adele är tillbaka missa inte nyaste singeln "Hello" !

Älskade sångerskan är tillbaka med en ny singel! Hon blev mamma ungf samtidigt som jag för första gången och nu verkar det som att hon är tillbaka från att ha varit ledig ett tag. Fantastisk comeback och jag tycker hon är precis lika bra som tidigare. Ser fram emot albumet som kommer 20 november och kommer att heta 25.  För mig har hon bland dom vackraste rösterna i världen. Hon är snäppet vassare än Beyoncé i mina ögon faktiskt. Helt otrolig är hon. Längtar massor till nya skivan släpps! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s